• Tenis, WTA Wuhan, marţi: Halep - Kasatkina (10:30, Digi Sport 2) şi Cîrstea - Wang (10:00 Digi Sport 2 sau Digi Sport 3)

  • Liga 1: Astra-CFR Cluj e ACUM, pe Digi Sport 1

Internaţionalul englez Wayne Rooney, rezervă la ultimele patru meciuri ale echipei sale Manchester United, a declarat că la 31 de ani timpul său în fotbal e departe de a se fi încheiat.

"Îmi place să cred că pot juca toate meciurile, dar dacă antrenorul nu gândeşte la fel trebuie să respect acest lucru, a declarat căpitanul lui United. Sunt pregătit pentru când va avea nevoie de mine. Voi face 31 de ani lunea viitoare şi pot juca încă mult timp fotbal", a declarat Rooney.

În 11 meciuri disputate în acest sezon, Rooney a marcat un singur gol şi a fost retrogradat pe banca de rezerve de antrenorul Jose Mourinho după o experienţă puţin convingătoare la mijlocul terenului.

Golgheterul absolut al Angliei a fost rezervă la ultimul meci internaţional, cel cu Slovenia (0-0) din preliminariile CM 2018.

"Aşa e fotbalul. Am fost titular întreaga mea carieră şi acum a apărut o nouă provocare, o nouă perioadă. Sigur că vreau să joc, voi continua să muncesc şi sunt sigur că voi avea şansa mea. De mine va depinde s-o fructific", a adăugat Rooney.