• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Romelu Lukaku a devenit una dintre ţintele principale pentru Real Madrid pentru 2018, notează astăzi express.co.uk. Mourinho e dispus să renunţe la vârful de 24 de ani, condiţia fiind ca "diavolii" să îl aducă pe Kane.

În ultima perioadă s-a vorbit intens despre faptul că atacantul lui Spurs urmează să o părăsească pe Tottenham, Real şi United luptându-se pentru semnătura sa. Englezul nu are intenţia să plece din Regatul Unit şi există informaţii că viitorul său e legat de clubul de pe Old Trafford, care e dispus să plătească aproape 200 de milioane de euro pentru a-l transfera.

Real pare că s-a consolat cu ideea că nu îl va aduce pe "HurriKane" şi, conform express.co.uk, s-a reorientat. Va încerca transferul altui golgheter din Premier League, Romelu Lukaku.

Deja între cluburi s-au stabilit primele contacte pentru transferul vârfului care a marcat 10 goluri pentru United în tot atâtea meciuri, iar semnalele sunt pozitive. Fost antrenor al Realului, Mourinho a rămas în condiţii bune cu cei din conducerea de pe Bernabeu. El şi-ar fi dat chiar acordul ca belgianul să plece la Madrid, condiţia fiind ca Harry Kane să ajungă la Manchester din vară.

Florentino Perez ţinteşte un nou mandat de preşedinte la Real şi vrea neapărat un nou "galactic". După doi ani în care gruparea blanco a dominat total fotbalul mondial, e nevoie de "sânge proaspăt", mai ales că Bale şi Benzema au fost în acest sezon departe de forma care i-a consacrat.

75 de milioane de lire a plătit United pentru transferul lui Lukaku, de la Everton, în vară. Se anticipează că Real va plăti pentru a-l aduce pe Bernabeu peste 100 de milioane de lire. Va fi un transfer record pentru gruparea de pe Bernabeu, care în trecut i-a adus pe Ronaldo şi Bale pentru o sumă cifrată la aproximativ 100 de milioane de euro.