• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Liverpool își face o super echipă pentru sezonul viitor! După transferul lui Salah, Liverpool este pe cale să-l ia și pe Naby Keita, pentru care oferă o sumă uriașă, un veritabil record în materie de transferuri.

Cum Jurgen Klopp l-a considerat pe Keita o prioritate în această vară, Liverpool a făcut o ofertă fabuloasă celor de la Leipzig, de aproximativ 83 de milioane de euro. Nemții ar fi acceptat oferta englezilor, potrivit celor de la Sunday Express: "A fost în interesul tuturor să se facă acest transfer".

Directorul sportiv al lui Leipzig, Ralf Rangnick, dar și coproprietarul clubului, Dietrich Mateschitz, au acceptat să se despartă de Keita, asta deși Leipzig va juca în premieră în acest an în grupele UEFA Champions League.

Leipzig ar vrea să solicite și 10% dintr-un viitor transfer al lui Keita, cele două cluburi încercând să finalizeze toate negocierile săptămâna viitoare.

În vârstă de 22 de ani, Naby Keita a impresionat în sezonul precedent de Bundesliga. El a ajuns anul trecut la Leipzig și a marcat de 8 ori pentru nemți.