• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

La două săpătmâni după operaţia suferită, Antonio Valencia a revenit la antrenamentele lui Manchester United. Ecuadorianul va fi aproape sigur apt pentru derby-ul cu Arsenal, de săptămâna viitoare.

Internaţionalul sud-american Antonio Valencia, jucătorul echipei engleze de fotbal Manchester United, a suferit o fractură la un braţ la finalul lui octombrie şi se părea că perioada de recuperare va fi de minimum şase săptămâni. După o treime din acest timp, fundaşul dreapta s-a recuperat miraculos şi sunt şanse mari ca el să poată juca împotriva "tunarilor", week-end-ul viitor.

Titular indiscutabil de la debutul sezonului în formaţia pregătită de Jose Mourinho, fundaşul în vârstă de 31 ani a fost înlocuit cu Matteo Darmian în unsprezecele pe care gruparea de pe Old Trafford l-a aliniat în ultimele meciuri, dar italianul nu a dat randamentul scontat.

Vestea e una cum nu se poate mai bună pentru Mourinho, care are pe lista indisponibililor mai mulţi jucători defensivi: Eric Bailly, Luke Shaw şi Chris Smalling.