• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

La începutul verii, presa din Portugalia anunța că Cristiano Ronaldo nu are de gând să mai rămână în Spania, după ce a fost acuzat de evaziune fiscală și că va pleca de la Real Madrid. Cea mai probabilă destinție pentru ultimul câștigător al Balonului de Aur era, evident, Manchester United.

Până la urmă, plecarea lui Ronaldo de pe Santiago Bernabeu nu a mai avut loc nici de această dată, iar în ultimele săptămâni de mercato nu au mai apărut nici măcar zvonuri legate de acest subiect.

Potrivit The Sunday Times, Real Madrid ar fi fost dispusă să-l lase pe portughez să se întoarcă la Manchester United, însă, până la urmă, el a fost blocat în capitala Spaniei, întrucât ”Los Blancos” nu au reușit să-l transfere pe Kylian Mbappe.

Sursa citată precizează faptul că ”diavolii” erau dispuși să plătească o sumă mai mare decât cea în schimbul căreia l-au cedat pe Ronaldo la Madrid, în 2009 (94 de milioane de euro) - 100 de milioane de lire sterline (108,6 milioane de euro) și să-i ofere același salariu pe care îl are pe Bernabeu - 20,6 milioane de euro pe an.

Mai mult decât atât, inclusiv Florentino Perez ar fi acceptat oferta, însă totul a picat în momentul în care Kylian Mbappe a ales să o refuze pe Real Madrid pentru Paris Saint-Germain. Transferul atacantului francez de la Monaco la clubul din capitala Franței s-a făcut în ultimele zile de mercato. Parizienii l-au împrumutat pe acesta pentru un sezon cu opțiune de transfer definitiv în valoare de 180 de milioane de euro.

Sunday Times mai scrie că, după ce l-au blocat pe Ronaldo, cei de la Real au fost dispuși să-l lase în schimb pe Gareth Bale să ajungă la United. Galezul ar fi refuzat însă să plece pe Old Trafford în această vară.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT