• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Revenirea lui Zlatan Ibrahimovic la Manchester United este inevitabilă. Sponsorul tehnic al clubului de pe Old Trafford, Adidas, le permite deja fanilor să cumpere online tricouri ale ”diavolilor” cu numărul zece și numele suedezului pe spate.

Respectivele tricouri sunt disponibile în magazinul online al lui Adidas din Statele Unite. Pe lângă Ibrahimovic, fanii pot, inclusiv, să-și cumpere tricouri cu Wayne Rooney (numărul 10), asta deși atacantul englez s-a întors în această vară la Everton.

Pe lângă cei doi, suporterii ”diavolilor” își pot cumpăra tricouri și cu numele și numerele lui Juan Mata (numărul 8), Paul Pogba (numărul 6) și Henrikh Mkhtaryan (numărul 22) pe spate.

În ceea ce îl privește pe Zlatan Ibrahimovic, atacantul suedez a purtat, în sezonul trecut, numărul 9 la Manchester United. Mai mult ca sigur însă, în cazul în care va reveni după ce se va reface în urma accidentării suferite acum câteva luni, el va prelua numărul 10, rămas liber după plecarea căpitanului Rooney.

În această vară, tricoul cu numărul 9 a fost preluat de Romelu Lukaku, atacantul belgian transferat de Manchester United de la Everton.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT