• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, i-a transmis agentului său Jorge Mendes care este clubul de fotbal pentru care vrea să evolueze după ce va părăsi ”Santiago Bernabeu”. Destinația ”fixată” de internaționalul portughez este Premier League, dar nu și Manchester United, fostul club pentru care a evoluat între 2003 și 2009.

Potrivit publicației Don Balon, ”starul portughez a "lansat” bomba și i-a spus președintelui Florentino Perez prin vocea agentului său Jorge Mendes că vrea să plece din Real Madrid”.

Ibericii susțin că Ronaldo nu se mai simte iubit ca înainte de club și pe această cale încearcă să își negocieze plecarea încă din cursul verii viitoare. Se pare că Ronaldo ar vrea să revină în Premier League, dar nu și la fostul său club, conștient că aceștia nu-și permit să-l aducă înapoi. Tocmai de aceea, el i-a cerut agentului său Jorge Mendes să demareze negocierile un alt club englez, Chelsea.

În ciuda susținerii miliardarului rus Roman Abramovich, Chelsea nu este la fel de puternică precum Manchester City sau Paris Saint-Germain, cluburi care ar putea plăti fără mari dificultăți atât prețul transferului, cât și contractul fotbalistului, dar Cristiano Ronaldo speră să se întoarcă în Premier League, deoarece nu are intenția de a se transfera în MLS.