• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Comparat adesea, în ultimii ani, cu Cristiano Ronaldo sau Lionel Messi, Zlatan Ibrahimovic a dezvăluit că, în urmă cu mai mulți ani, visa să ajungă precum ”fenomenul” Ronaldo, cel care a câștigat titlul mondial cu Brazilia în 2002.

Ajuns la 35 de ani, suedezul lui Manchester United l-a elogiat pe Ronaldo Luis Nazario de Lima, despre care a spus că transforma mingea într-un obiect magic după ce o atingea.

Cred că Ronaldo a fost fenomenal. Tot ceea ce făcea acest jucător devenea ceva extraordinar. Putea face ceva dificil, iar acel lucru devenea magic. Putea lua mingea și era ca și cum ar fi zis că acum are el grijă de ea”, a spus Zlatan Ibrahimovic într-un interviu exclusiv acordat pentru United Review, programul oficial de meci al clubului de pe ”Old Trafford”.

Scandinavul a continuat, adăugând că Ronaldo a fost unic:

N-am avut un astfel de jucător înainte și nici nu mai avem unul astăzi. Când eram un tânăr jucător, l-am urmărit și îmi spuneam că vreau să ajung exact așa... un jucător care să facă diferența, să fie sclipitor”, a mai zis Zlatan.