• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, i-a aluat apărarea atacantului Wayne Rooney, surprins băut după un meci cu selecţionata Angliei, şi a reamintit că ''toate marile legende au băut ca dracii şi au fumat ca nebunii'', relatează presa engleză.

În ultimele zile, tabloidul The Sun a publicat mai multe imagini cu Wayne Rooney beat la hotelul unde erau cazaţi jucătorii naţionalei Angliei. De asemenea, ziarul susţine că alţi 10 internaţionali englezi au băut de sâmbătă seara până duminică dimineaţă la o discotecă londoneză, cu 3 zile înainte de meciul amical cu Spania de pe Wembley (2-2).

''Îmi pare rău pentru jucători. Asta este generaţia cea mai profesionistă care a existat vreodată şi nu doar în Anglia. La sfârşitul zilei, toţi suntem fiinţe umane. Toate legendele pe care le admirăm au băut ca dracii şi au fumat ca nebunii, dar şi aşa erau jucători buni. Azi nimeni nu mai face aceste lucruri. Adevărul este că nu ştiu ce a făcut Wayne, dar sunt convins că nu este atât de grav'', a declarat Klopp, antrenorul actualului lider din Premier League.

Escapada lui Wayne Rooney de la sfârşitul săptămânii trecute ar putea duce la o decizie istorică a federaţiei engleze. Oficialii FA vor analiza evenimentele petrecute şi nu este exclus să interzică jucătorilor să consume alcool în timpul liber la echipa naţională.

AGERPRES