• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Deși e căpitan, Wayne Rooney și-a pierdut statul de titular la Manchester United. În aceste condiții, tot mai multă lume vorbește despre o plecare a jucătorului de 31 de ani de pe ”Old Trafford”, iar printre posibilele destinații se numără și Asia.

Problema este că cel mai bun marcator din istoria nationalei Angliei nu mai este dorit nici măcar la a treia echipă din China, Shanghai SIPG. Antrenorul echipei, nimeni altul decât Sven-Goran Eriksson, cel care era selectionerul Albionului, atunci când Rooney debuta în prima reprezentativă a țării sale, a spus că echipa are deja trei jucători foarte buni în linia ofensivă și că nu s-a pus problema ca ”Wazza” să ajungă la formația asiatică.

Toată lumea știe cât de mult îl apreciez pe Rooney, dar să vorbim despre un transfer al său aici este cu totul altceva. Nu este nimic adevărat. Nici măcar nu am discutat despre asta la club.

Eu îl știu pe Rooney ca atacant, unul dintre cei mai buni cu care am lucrat, dar deja îi avem pe Hulk, Elkeson și Dario Conca, suntem acoperiți pe această poziție”, a declarat Eriksson pentru The Sun.

Shanghai SIPG a încheiat pe locul al treilea în Chinese Super League în acest an.