• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Revenit la Everton în această vară, după o perioadă de 13 ani petrecută la Manchester United, Wayne Rooney l-a atacat discret pe Jose Mourinho. Fost căpitan al ”diavolilor”, acesta a spus că echipa de pe Old Trafford ar fi devenit mai puternică dacă fostul manager, olandezul Louis van Gaal, nu ar fi fost înlocuit cu lusitanul.

El avea foarte multă experiență. Cred că dacă ar fi rămas, am fi devenit mai buni. Era atent la toate micile detalii, nu doar în afara terenului, ci și pe teren. Cred că unul dintre lucrurile pe le-a făcut a fost să păstreze anumite standarde cu jucătorii, cerea ce e mai bun de la noi în fiecare zi”, a declarat Rooney, într-un interviu acordat pentru Team Talk.

Mai mult decât atât, Rooney a spus chiar că United a fost o echipă mult prea inconstantă în Premier League, după venirea lui Jose Mourinho.

Jose a venit sezonul trecut, iar noi ne-am chinuit în campionat, nu am fost suficient de consistenți. Sigur, în cupe, United a mers bine”, a mai precizat Rooney.

”Wazza” s-a întors în această vară la Everton, după ce, în sezonul precedent, a fost destul de rar titular la Manchester United. În actuala stagiune, în tricoul ”caramelelor”, acesta a marcat deja patru goluri în primele patru etape din Premier League.

Recent, Rooney și-a anunțat și retragerea din echipa națională.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT