• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Cupa Ligii Angliei din acest sezon se anunță una extrem de spectaculoasă. Arsenal (4-0 cu Nottingham Forest), Chelsea (4-2 cu Leicester, după prelungiri) și Liverpool (3-0 cu Derby) au făcut pasul spre turul următor, iar miercuri seara vor juca Manchester City și Manchester United.

Echipa lui Pep Guardiola o va întâlni pe Swansea, echipă peste care va da și în următoarea etapă din Premier League. Potrivit presei din Anglia, Guardiola îl va titulariza în premieră pe Leroy Sane, în partida transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 3, de la ora 21:45. Fazele video sunt pe digisport.ro și m.digisport.ro, după finalul jocului.

Transferat pentru mai bine de 40 de milioane de euro de la Schalke, Sane a bifat doar 48 de minute în Premier League, iar în victoria cu Bournemouth (4-0) a intrat în minutul 72, în locul lui Gundogan.

Cu Swansea, Manchester City va folosi pentru prima oară echipamentul de deplasare din cele două Cupe. Tricourile, care aduc aminte de naționala Olandei, au fost promovate chiar de Leroy Sane.

Marea rivală a lui City, Manchester United, va juca împotriva lui Northampton. Partida poate fi urmărită la Digi Sport 3, de la ora 23:45! Meciul este însă LIVE pe digisport.ro și m.digisport.ro, de la ora 21:45.