• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Vlad Dragomir este unul ditre cei mai promiţători tineri jucători români. Mijlocaşul de 16 ani al lui Arsenal a primit o veste bună de la managerul Arsene Wenger, care a luat decizia de a-l include în lotul de U21, pentru ultima parte a sezonului.

Alături de el, alţi doi tineri, Donyell Malen şi Joe Willock, au fost cooptaţi în lotul "tunarilor". Cei trei jucaseră până acum la echipa U18. De la echipa a doua, românul are şanse mari de a debuta în Premier League, putând oricând să fie ales de Wenger.  

 

Până în acest moment, Dragomir a avut şansa de a se antrena cu vedetele londonezilor şi a fost fascinat de calităţile acestora: "Într-o sesiune de antrenamente, am jucat în linia de mijloc cu Arteta şi i-am avut în faţă pe Giroud şi Alexis. A fost o plăcere să îi văd cum se mişcă pe teren şi cum căutau poziţii", a comentat căpitanul echipei U16 a României.

Dragomir a semnat în vară lui 2015 un contract pe 3 ani cu Arsenal, englezii plătind 140.000 de euro lui ACS Poli Timişoara. El a fost deja chemat la prima echipă pentru antrenamente, Wenger prevăzându-i un viitor strălucit.

"Când evoluez pentru Arsenal, am rolul numărului 10 şi joc un stil asemănător cu al lui Mesut Ozil. Pot fi folosit şi în linia de mijloc, dar, cel mai mult, într-o poziţie avansată. Pot evolua şi ca aripă, dar chiar şi la închidere. Îmi plac toate aceste posturi", a mai spus Vlad, în debutul acestui an.