• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

În ultimele zile, presa din vestul Europei a scris că Philippe Coutinho este foarte aproape să ajungă la Barcelona, după ce s-ar fi înțeles deja cu catalanii. Între timp, se pare că lucrurile s-au schimbat, iar șansele ca brazilianul să rămână la Liverpool au crescut.

După ce ”cormoranii” au refuzat o ofertă de 80 de milioane de euro venită de pe Camp Nou, Jurgen Klopp a decis să-i acorde sud-americanului și banderola de căpitan în amicalul cu Hertha Berlin.

Coutinho se va bucura de acest statut, în condițiile în care managerul german a început partida de pe Olympiastadion în următoarea formulă: Mignolet - Gomez, Matip, Klavan, Moreno - Can, Wijnaldum, Lallana - Mane (utilizat pentru prima dată după ce s-a accidentat în aprilie), Coutinho, Origi.

Căpitanul de drept al englezilor, Jordan Henderson, va începe meciul pe bancă, alături de Grabara, Robertson, Lovren, Flanagan, Ejaria, Henderson, Firmino, Solanke, Sturridge, Salah și Kent.

În ceea ce îl privește pe Coutinho, el este văzut de conducătorii Barcelonei drept înlocuitorul lui Neymar, în cazul în care acesta din urmă va pleca în cele din urmă la PSG.

După orferta de 80 de milioane de euro refuzată, Liverpool i-ar fi ridicat și prețul lui Coutinho, de la 100 la 150 de milioane de euro.

34 de goluri în 138 de meciuri a reuşit Coutinho pentru Liverpool.

Coutinho a ajuns pe Anfield în 2013, atunci când a fost cumpărat de la Inter în schimbul a 10 milioane de euro.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT