• Liga 1 - Play-out etapa a 13-a: Concordia Chiajna - Botoşani, pe DigiSport 1, luni, 29.05, ora 20:30
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

Mijlocaşul german Bastian Schweinsteiger a fost inclus în lotul lui Manchester United pentru actualul sezon, scrie DPA. Viitorul acestuia la club era incert după ce a căzut în dizgraţia noului antrenor al echipei, Jose Mourinho.

Schweinsteiger a declarat că nu va pleca de la Manchester United şi va lupta pentru a-şi face loc în echipă.

"MUFC va fi ultimul meu club în Europa", a scris fostul internaţional german pe Twitter. "Respect celelalte cluburi, dar Manchester United este singurul care m-ar fi putut face să plec de la Bayern Munchen. Voi fi pregătit dacă echipa are nevoie de mine", a adăugat el.

De la venirea lui Jose Mourinho pe banca "diavolilor roşii", Schweinsteiger, 32 de ani, a fost îndepărtat de la prima echipă, ceea ce a alimentat zvonurile despre plecarea sa.

Venit anul trecut de la Bayern Munchen în schimbul a 16,9 milioane de euro, mijlocaşul a disputat în sezonul trecut 31 de meciuri pentru echipa de club, marcând un gol.

Câştigător al Cupei Mondiale 2014 cu Germania, "Schweini" s-a retras de la naţională luna trecută, după 120 de selecţii pentru Mannschaft.