• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Federaţia Engleză a anunţat verdictul în cazul suspendării lui Sergio Aguero şi Pep Guardiola nu are deloc motive să fie fericit. Cel mai bun atacant al său va rata următoarele trei meciuri ale "cetăţenilor".

Problema managerului spaniol este că nu se va putea baza pe argentian într-unul dintre cele mai importante dueluri ale anului, derby-ul cu Manchester United, care se va disputa pe 10 septembrie, pe Old Trafford.

Pe lângă disputa aşteptată dintre Guardiola şi Mourinho, vârful de 28 de ani care a marcat deja 3 goluri în primele 3 etape, va rata şi duelurile cu Bournemouth (acasă) şi cu Swansea (deplasare).

Aguero şi-a lovit un adversar cu cotul în meciul câştigat cu 3-1 de City cu West Ham. Incidentul s-a petrecut în repriza a doua a partidei, la un duel aerian între atacantul argentinian şi Winston Reid.

Sud-americanul l-a lovit pe fundaşul "ciocănarilor" în încercarea de a câştiga mingea, însă incidentul nu a fost observat de arbitrul Andre Marriner, iar Aguero a scăpat nesancţionat.

Cel mai probabil, Manchester City va face apel la decizia luată de FA, dar sunt şanse mici ca el să scape cu mai puţin de două etape de suspendare.

VIDEO: Lovitura cu cotul a lui Aguero