• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Mijlocaşul spaniol Ander Herrera, jucătorul lui Manchester United, este de părere că rivalii de la Manchester City sunt favoriţi la titlu în Premier League la finalul actualului sezon.

''Man City este clubul care a cheltuit cel mai mult în Premier League, ei sunt deci principalii pretendenţi la câştigarea titlului'', a declarat Herrera înaintea meciului de miercuri cu Burton, din turul trei al Cupei Ligii engleze.

''Şi noi vom încerca să fim acolo. Avem şi calitate, însă cred că, ţinând cont de banii pe care i-au cheltuit, ei sunt favoriţi'', a mai punctat spaniolul, pentru ca apoi să precizeze că trupa lui Guardiola trebuie să gestioneze o situaţie de presiune: ''Noi am câştigat trei trofee în sezonul trecut, iar City nu a câştigat nimic. Ei sunt obligaţi să câştige trofee. Noi am câştigat trei, deci ei au o obligaţie mai mare decât noi. Dar ştiţi că atunci când joci pentru United a câştiga face parte din aşteptări şi din obligaţii. Totuşi, ei sunt sub presiune''.

United s-a impus în prima stagiune cu Mourinho pe bancă în Supercupa Angliei (Community Shield), Cupa Ligii şi Europa League.

Cele două cluburi din Manchester sunt în acest moment co-lidere în Premier League, cu acelaşi număr de puncte şi acelaşi golaveraj.

Manchester City a cheltuit 215 milioane lire sterline (242 milioane euro) pentru transferuri în această vară, în timp ce Manchester United nu a plătit "decât" circa 140 milioane lire sterline (158 milioane euro).