• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Dinamo - CSM Iaşi (sâmbătă, ora 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Dorit cu insistență de Real Madrid în urmă cu ceva mai mult de un an, David de Gea nu a fost uitat de către campioana Europei, cu toate că Keylor Navas își face foarte bine treaba în poartă. Se pare că, dacă își doresc în continuare să-l transfer pe goalkeeper-ul lui Manchester United, ”albii” vor trebui să plătească 60 de milioane de euro.

Aceasta ar fi clauza de reziliere pe care David de Gea o are în contractul cu Manchester United pe care l-a semnat în 2015, după ce a ratat transferul la Real Madrid în ultimele secunde de mercato. Atunci, cluburile s-au înțeles în ultima zi a perioadei de transferuri, însă mutarea a picat, după ce contractul ar fi ajuns la liga spaniolă după închiderea ”ferestrei”.

Cele mai importante meciuri din La Liga pot fi urmărite ÎN DIRECT pe canalele Digi Sport.

După acel episod, David de Gea a semnat un nou contract cu Manchester United, valabil până în 2019, iar în acesta ar exista o clauza de 60 de milioane de euro.

În momentul în care era curtat intens de Real Madrid, portarul, care are acum 25 de ani, mai avea un singur an de contract cu United. Din acel motiv, până la rezolvarea situației, el nu apărase în niciun meci al sezonului precedent.

În vară, la Euro 2016, De Gea a devenit și titular indiscutabil în echipa națională a Spaniei. Acesta a reușit să iasă în evidență, printr-o paradă de excepție, inclusiv în ultimul meci, în care ibericii au câștigat cu 4-0 în fața Macedoniei.

Preliminariile Cupei Mondiale, zona Europa, se văd ÎN DIRECT la Digi Sport.

Toate meciurile României din preliminarii sunt LIVE TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro, iar golurile și toate fazele VIDEO sunt disponibile imediat după fluierul final. După miezul nopții, meciurile sunt transmise pe Digi Sport 1.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA PROGRAMELE CANALELOR DIGI SPORT