• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Nu doar Romelu Lukaku are parte de un start fantastic de sezon în Premier League. Ajuns la Chelsea de la Real Madrid pentru 62 de milioane de euro, Alvaro Morata are deja șase goluri în primele șase etape din campionat, după ce, în ultimul meci, a realizat un hat-trick, la Stoke, într-un meci câștigat de ”albaștri” cu 4-0.

Morata a devenit, astfel, al 17-lea jucător al lui Chelsea care marchează de trei ori într-un singur meci din Premier League și al doilea spaniol după Santi Cazorla (într-un Reading - Arsenal 2-5, în decembrie 2012), care realizează o astfel de performanță.

De asemenea, până la golurile lui Morata și Lukaku, de sâmbătă, în istoria Premier League doar alți zece jucători care au marcat de șase ori în primele șase etape. Este vorba despre Eric Cantona, Alan Shearer, Mick Quinn, Jurgen Klinsmann, Fabrizio Ravanello, Francesco Baiano, Robinho și Diego Costa.

În ceea ce îl privește pe ultimul, atacantul de origine braziliană care a revenit la Atletico Madrid, a fost egalat de Morata în ceea ce privește numărul total de goluri și pase decisive reușite în primele șase meciuri din Premier League în tricoul lui Chelsea.

Costa a reușit opt goluri în primele șase jocuri, în timp ce Morata are, în acest debut de campionat, șase reușite și două assist-uri.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT