• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Nicio vedetă nu a reușit să câștige premiul lunii decembrie, în Premier League! Acesta a fost cucerit de atacantul nigerian al echipei Watford, Odion Ighalo.

Mai mult, Watford se poate lăuda că antrenorul ei, spaniolul Quique Sanchez Flores, a intrat în posesia premiului rezervat celui mai bun manager, astfel că "viespile" au reuşit o "dublă" notabilă în Premier League.

Watford, ocupata locului 10 în clasament, a suferit o singură înfrângere, în faţa lui Tottenham (1-2), pe parcursul ultimei luni a anului 2015, în cinci meciuri disputate. Pe teren propriu, Watford a trecut de Norwich City (2-0) şi de Liverpool (3-0), precum şi de Sunderland (1-0), iar în deplasare a remizat cu Chelsea (2-2), pe Stamford Bridge.

Ighalo, în vârstă de 26 de ani, a reuşit să înscrie 5 goluri pentru Watford în luna decembrie, două dintre ele în jocul cu Liverpool. Nigerianul, care a mai evoluat pentru Granada, Udinese sau Cesena, a punctat și în partidele cu Norwich, Sunderland şi Tottenham. El a ajuns, astfel, la 13 goluri marcate de la debutul actualei ediţii din Premier League.