• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gabriel Tamaş s-a săturat de situaţia ingrată în care se află la Cardiff şi a anunţat conducerea galezilor că, dacă în continuare nu va evolua pentru echipa din Championship, îşi doreşte să plece.

"Dacă nu se va schimba nimic, va pleca. Nu este genul de jucător care vrea să îşi primească salariul fără să joace. Căutăm alte opţiuni pentru el. Conducerea a înţeles poziţia noastră şi, dacă va fi cazul, îl va lăsa să plece", a spus agentul fundaşului de 32 de ani, Florin Manea, conform walesonline.co.uk.

Internaţionalul român a semnat în august 2015 un contract pe un an, chiar dacă la momentul respectiv Cardiff era acoperită în compartimentul defensiv.

Tamaş nu a jucat niciun minut pentru Cardiff în acest sezon şi nu a mai prins nici lotul, de la finalul lunii noiembrie. Fostul jucător al lui Watford şi West Brom a stat pe bancă în nouă rânduri.

Tamaş a fost exclus din lotul Stelei, în luna iulie, de către Mirel Rădoi, după ce nu s-a prezentat la o şedinţă de antrenamente, înaintea meciului cu Pandurii, în care campioana s-a impus cu 3-0.