• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Liverpool încearcă să facă orice pentru a-l transfera pe noul star emergent din Bundesliga, Kai Havertz, de la Bayer Leverkusen. Astfel, luna trecută, când tânărul mijlocaş a fost în vizită la Melwood, cantonamentul "cormoranilor", acesta a avut parte de o primire specială.

Potrivit site-ului footballwhispers.com, jucătorul de 18 ani şi agentul său au fost întâmpinaţi de Jurgen Klopp, Steven Gerrard şi Philippe Coutinho la sosirea în complexul în care se pregătesc jucătorii lui Liverpool.

Havertz, care a debutat în Bundesliga în sezonul trecut, la doar 17 ani, este considerat noul Mesut Ozil, iar o parte a presei l-a comparat cu Michael Ballack, un jucător important în istoria lui Leverkusen.

Faptul că fotbalistul "aspirinelor" a vizitat cantonamentul lui Liverpool poate fi văzut ca un semnal că formaţia antrenată de Jurgen Klopp este principala favorită pentru un eventual transfer.

Cu toate acestea, negocierile nu se anunţă deloc uşoare pentru englezi, în condiţiile în care Havertz a semnat în vară un nou contract cu Bayer, valabil până în 2022. Oficialii lui Liverpool sunt, însă, optimişti că prezenţa lui Klopp pe Anfield va fi decisivă pentru a-l convinge pe puştiul care a marcat 4 goluri în sezonul trecut.

În actuala stagiune, a oferit 3 pase decisive în opt prezenţe (doar cinci ca titular) şi a înscris de patru ori într-un amical al naţionalei U19 a Germaniei, cu Belarus, la care au asistat mai mulţi trimişi ai lui Liverpool.