• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Transferul lui Aguero la Chelsea pare că a intrat pe linie dreaptă. Guardiola acceptă să se despartă de starul său pentru că "cetăţenii" sunt foarte aproape să obţină semnătura lui Alexis Sanchez (Arsenal).

În ultimele zile în Regat s-a vorbit intens despre posibilitatea ca argentinianul lui City să părăsească Etihad. Destinaţia? Campioana Angliei, care, în ciuda eforturilor lui Conte, a ratat transferul lui Morata. Chelsea e gata să ofere 60 de milioane de lire pentru Kun, o sumă excelentă având în vedere că fotbalistul nu se mai află la prima tinereţe, dar şi faptul că pe postul său Pep îl vede titular pe Gabi Jesus.

Pierderea lui Aguero e una asumată de Guardiola, dar cel mai probabil nu va slăbi echipa. Asta pentru că, potrivit express.co.uk, tehnicianul iberic a acceptat acest transfer doar după ce i s-au prezentat garanţii că Alexis Sanchez (Arsenal) va semna cu City.

Chilianul a refuzat să îşi prelungească înţelegerea scadentă în 2018, iar oficialii "tunarilor" se văd în pericol să îl piardă gratis, el urmând să poată semna din iarnă cu orice club şi-l doreşte. Mai mult, ieri fotbalistul a trimis un mesaj direct board-ului de pe Emirates.

"Vreau să joc în Liga Campionilor. Eu am luat o hotărâre, de aici înainte decizia nu-mi mai aparține, totul depinde de Arsenal. Visul meu de când eram copil este să joc în Liga Campionilor și să câștig trofeul" a declarat atacantul chilian.

De la tranferul la Barcelona, în 2011, atacantul sud-american a jucat în fiecare an în Liga Campionilor, însă nu a reușit să câștige niciodată cea mai importantă competiție intercluburi din Europa. În sezonul următor, Arsenal nu va fi prezentă decât în Europa League, tunarii terminând sezonul pe locul 5 în Premier League.

65 de milioane de euro e cota lui Alexis
144 de meciuri a jucat atacantul pentru Arsenal
72 de goluri și 42 de pase decisive a reușit chilianul la Arsenal