• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Roman Abramovich pregăteşte, pentru vara lui 2017, cel mai scump transfer al său la Chelsea. Rusul este dispus, potrivit Mercato 365, să ofere 100 de milioane de euro pentru starul lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann.

Atacantul de 25 de ani şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid până în 2021, dar asta nu îl împiedică pe patronul lui Chelsea să achite clauza de reziliere de 100 de milioane de euro. Rusul vrea să îi ofere lui Conte toate condiţiile pentru a se lupta de la egal la egal cu City sau United şi, după ce şi-a manifestat interesul pentru Bonucci, fundaşul lui Juve, şi-a fixat alt obiectiv îndrăzneţ pentru 2017.

Antoine Grizemann este jucătorul care a pus capăt hegemoniei lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo în La Liga. Francezul de la Atletico Madrid a fost desemnat cel mai bun jucător din ediţia trecută a campionatului Spaniei, într-o gală desfăşurată la Valencia şi dominată de formaţia de pe Vicente Calderon.

Chelsea nu e singurul club interesat de Griezmann, pe lista formaţiilor care se luptă pentru semnătura vedetei lui Simeone înscriindu-se PSG şi United.

55 de milioane de euro a plătit Chelsea pentru Torres în 2011, achiziţionarea fotbalistului spaniol fiind cel mai scump din perioada "Abramovich".