• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Transferul lui Costel Pantilimon de la Sunderland pare iminent. Englezii anunță că există oferte pentru goalkeeper-ul român din La Liga.

Excelent în prima parte a sezonului (la finalul lui decembrie era pe locul secund în topul paradelor reușite în Premier League, după Butland - Stoke -), Pantilimon va părăsi foarte probabil în această lună "pisicile negre".

Informația a fost parțial confirmată și de managerul Sam Allardyce, după ce l-a lăsat în afara lotului pe român la disputa cu Swansea, de la mijlocul acestei săptămâni.

Spania este destinația probabilă, anunță britanicii, care nu nominalizează însă vreo formație anume. Judecând însă după salariul românului - unul destul de mare, 1,4 milioane de euro/sezon -, aproape sigur este vorba de o echipă importantă, din prima jumătate a clasamentului, care să își permită să îi satisfacă pretențiile materiale.

"Se pare că portarul Costel Pantilimon va părăsi clubul în această iarnă, după ce a fost lăsat în afara lotului în partida de miercuri, contra lui Swansea. Există interes pentru el din Spania", notează chroniclelive.co.uk.

Pantilimon are nevoie de o echipă care să îi garanteze postul de titular, altfel existând pericolul ca el să rateze Euro 2016.