• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Situația lui Diego Costa este din ce în ce mai grea la Chelsea. Scos din lot și pus pe lista de transferuri, după ce antrenorul Antonio Conte l-a anunțat prin SMS că nu se mai bazează pe serviciile lui, golgheterul londonezilor din sezonul trecut (20 de goluri) are parte de noi șicane din partea clubului.

Diego Costa (28 ani) nu a fost inclus nici pe lista pentru Liga Campionilor și şi-a anunţat dorinţa de a se întoarce la Atletico. Fosta sa echipă are interdicție la transferuri până în iarnă și acesta pare principalul motiv pentru care brazilianul naturalizat de Spania nu a revenit la formația madrilenă, păstrând însă șanse mari ca mutarea să se realizeze peste câteva luni, când expiră sancțiunea clubului. Chelsea cere în schimbul său 55 de milioane de euro.

Pentru moment, jucătorul a rămas blocat la Londra și are șanse minime să reprezinte o soluție pentru prima echipă. A avut, însă, parte de o surpriză neplăcută.

Atunci când a plecat în Brazilia, în urmă cu o lună, Diego Costa și-a lăsat mașina - un Range Rover Sport alb, în valoare de aproximativ 71.000 de euro - parcată aproape de intrarea în centrul de antrenament de la Cobham, pe locurile rezervate jucătorilor primei echipe. În lipsa lui și ținând cont de noul său statut, după excluderea din lot, șefii clubului au cerut îndepărtarea automobilului jucătorului din acea zonă. Mașina a fost mutată cu forța și dusă pe cealaltă parte a bazei de antrenament, în zona locurilor de parcare rezervate jucătorilor de la echipa de tineret, după cum anunță britanicii de la The Sun.

Aceeași publicație a precizat că și vestiarul jucătorului a fost eliberat în lipsa lui, după ce Diego Costa a refuzat să meargă cu echipa în stagiul de pregătire din America de Sud.

Sursa foto: thesun.co.uk