• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Greșelile făcute în trecut continuă să le creeze coșmaruri celor de la Chelsea. După ce a marcat, sâmbătă, pentru Liverpool, Mohamed Salah a devenit al 20-lea fost jucător al londonezilor care marchează împotriva echipei de pe Stamford Bridge.

Egipteanul nu este singurul fotbalist care a ajuns pe Anfield, după ce, în trecut, a îmbrăcat tricoul albaștrilor, iar, apoi, a marcat împotriva lor, atunci când juca pentru Liverpool. Glen Johnson a fost cel care a reușit o astfel de ispravă, în 2011, când a adus victoria cormoranilor, la Londra.

Sâmbătă, după ce Salah a deschis scorul, în minutul 85, Willian a ajutat-o pe Chelsea să scape neînvinsă, cu o execuție norocoasă, în minutul 85. După meci, brazilianul a refuzat să recunoască faptul că a avut șansă la respectiva reușită: ”Cu siguranță am vrut să șutez, nu există dubii”.

Willian se poate lăuda cu faptul că este jucătorul care a marcat cel mai rapid gol din această ediție de Premier League, întrucât a punctat la doar 144 de secunde după ce a intrat pe teren.

Mai trebuie spus că Liverpool rămâne singura echipă pe care Antonio Conte, de la venirea sa la Chelsea, nu a reușit să o învingă în Premier League.

Egalul din a 13-a etapă din Premier League o lasă pe Chelsea pe locul al treila, cu 26 de puncte, la opt puncte în urma liderului Manchester City (care are un meci în minus) și la trei în spatele lui Manchester United.

Liverpool, în schimb, a rămas în afara Top 4, cu 23 de puncte și poate coborî de pe locul al cincilea, în funcție de rezultatul meciului dintre Burnley și Arsenal, echipe aflate la un punct în spatele cormoranilor.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT