• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Jurgen Klopp a reuşit transferul celui mai "talentat jucător din Anglia". Emeka Obi, în vârstă de 15 ani, e noul jucător al "cormoranilor".

În perioada Dortmund, Klopp a avut mare grijă de sectorul juvenil, astfel încât echipa să beneficieze permanent de soluţii pentru prima echipă. Aşa se întâmplă şi la Liverpool, după ce oficialii trupei de pe Anfield au reuşit transferul unui jucător "gigant". În vârstă de doar 15 ani, Emeka Obi este un fundaş central uriaş, fiind cu cel puţin un cap mai înalt decât puştii de vârsta sa: măsoară 198 cm înălţime.

Informaţia a fost confirmată de Bury Times, care punctează că nigerianul este cel mai tânăr jucător care să fi jucat vreodată pentru prima echipă a lui Bury.

Stoke, alt club din Premier League, a fost la un pas de a semna cu jucătorul, însă acesta a ales în cele din urmă formaţia mai galonată. "Este cel mai mare talent al Angliei", l-a descris David Flitcroft, managerul lui Bury, iar presa britanică vorbeşte deja despre posibilitatea ca în 2017 apărătorul să fie forţat de Klopp în unele meciuri mai puţin importante ale primei echipe.