• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Chelsea face obiectul unei anchete FIFA, a declarat miercuri pentru AFP un purtător de cuvânt al forului mondial, care a confirmat astfel informaţiile din cotidianul britanic The Times, potrivit cărora această procedură vizează transferurile unor jucători minori străini.

"Putem confirma că este în curs de desfăşurare o anchetă" care o vizează pe Chelsea, a afirmat purtătorul de cuvânt. "Nu putem oferi vreun detaliu despre un subiect în cursul anchetei", a adăugat acesta.

În cursul după-amiezii, The Times afirmase că gruparea de pe Stamford Bridge, campioana en titre din Premier League, este vizată de o anchetă pentru "posibila încălcare a regulamentului privind transferurile de jucători minori străini".

Citată de cotidianul britanic, Chelsea a afirmat că "respectă toate statutele şi regulile FIFA".

Potrivit ziarului, faptele comise de Chelsea sunt "mai puţin grave" decât cele comise de Atletico Madrid şi Real Madrid.

Cele două cluburi au primit din partea FIFA interdicţie la transferuri, în ianuarie 2016, după o anchetă a comisiei de disciplină a forului fotbalistic mondial privind participarea unor jucători minori la competiţii.

Real a obţinut de la Tribunalul de Arbitraj al Sportului (TAS) ridicarea sancţiunii. În schimb, în cazul lui Atletico interdicţia la transferuri s-a menţinut până în ianuarie 2018.