• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Mesut Ozil a fost foarte aproape să se despartă de Arsenal în ultima perioadă de mercato, însă a decis să rămână la echipa lui Wenger până vara viitoare, atunci când va deveni liber de contract. Șansele ca mijlocașul german să continue pe Emirates sunt aproape nule, dar presa internațională scrie că Ozil va rămâne în Premier League.

Nemții de la Bild scriu că Ozil este "nerăbdător să lucreze din nou cu Jose Mourinho". Cei doi au lucrat împreună la Real Madrid, atunci când mijlocașul german a trecut practic prin cea mai bună etapă a carierei. În cele 157 de meciuri cu Mourinho antrenor, Ozil a marcat 27 de goluri și o ferit nu mai puțin de 87 de pase decisive.

Ozil ar putea semna vara viitoare cu Manchester United din postura de jucător liber de contract, însă rămâne de văzut unde anume în ofesinva lui Mourinho va putea fi integrat germanul de origine turcă. Henrikh Mkhitaryan, Marcus Rashford, Anthony Martial sau Juan Mata sunt jucători care pot evolua pe același post cu Ozil.

Mourinho l-a lăudat în nenumărate rânduri pe Ozil, atât în perioada în care cei doi au lucrat la Real cât și de când neamțul îmbracă tricoul lui Arsenal. "E un jucător unic. Nu există nicio copie a lui. Nici măcar una proastă. De fiecare dată când atinge mingea, aceasta zâmbește" l-a descris Mourinho pe mijlocașul de 28 de ani.

Cotat în prezent la 50 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Ozil are contract cu Arsenal până pe 30 iunie 2018. Din 2013, când a fost cumpărat de tunari de la Real Madrid și până în prezent, jucătorul german a jucat 165 de meciuri pentru Arsenal. Ozil și-a trecut în cont 32 de goluri și 57 de pase decisive.