• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Un fotbalist român este considerat unul dintre viitoarele staruri ale fotbalului mondial. Puştiul în vârstă de 17 ani al lui Arsenal, Vlad Dragomir, a fost inclus de jurnaliştii britanici de la The Guardian pe lista celor mai promiţători jucători din lume.

Arsenal a câştigat lupta cu Inter Milano pentru semnătura lui Dragomir de la Poli Timişoara în iunie 2015. Românul este un jucător versatil şi poate evolua pe orice poziţie în linia de mijloc, deşi cel mai bine se simte în poziţia de play-maker. Toni Kroos şi Mesut Ozil sunt fotbaliştii pe care îi admiră. Un clip cu Vlad Dragomir postat pe contul de Instagram al lui Arsenal în perioada de pregătire din vară a strâns până acum 400 000 de vizualizări”, au scris englezii despre Dragomir.

Fotbalistul născut în Timişoara a fost pe banca lui ACS Poli la un meci din Liga 1 încă din 2013, atunci când avea numai 14 ani, şi a debutat la echipa mare, în liga secundă, încă de la vârsta de 15 ani.

Dragomir a fost vândut la Arsenal în iunie 2015, pentru 100 000 de euro, şi este considerat unul dintre cei mai talentaţi juniori ai “tunarilor”. Românul a fost remarcat şi de managerul primei echipe a londonezilor, Arsene Wenger.