• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ruud van Nistelrooy a fost vândut de Manchester United în 2006 pentru că l-ar fi jignit pe Cristiano Ronaldo. Informaţia a apărut în autobiografia lui Alistair Campbell, consilierul lui Tony Blair încă din 1994.

Acesta avea legături apropiate cu cei mai importanţi oameni din fotbalul englez şi o relaţie foarte bună cu Sir Alex Ferguson. Campbell a povestit un mic incident care a avut loc între cele două staruri.

"Ruud i-a spus lui Cristiano că şi-a găsit un nou tată în persoana lui Carlos Queiroz, chiar înainte ca tatăl portughezului să moară din cauza problemelor pe care le avea cu alcoolul", a relatat Campbell incidentul petrecut în sezonul 2005-2006.

Aceste cuvinte nu i-au picat bine lui Cristiano, care nu a acceptat scuzele ulterioare oferite de Van Nistelrooy. La finalul stagiunii, olandezul a fost vândut la Real Madrid.

Cei doi au fost colegi şi pe "Santiago Bernabeu, acolo unde Cristiano a ajuns în 2009. Culmea e că olandezul a fost vândut după doar câteva luni la Hamburg, în perioada de transferuri de iarnă.