• EUROPEAN QUALIFIERS (CM) - Cele mai tari meciuri din preliminariile europene ale Cupei Mondiale din 2018 se joacă ÎN DIRECT la Digi Sport (24-26 martie)
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

Internaţionalul ghanez Jeffrey Schlupp, jucătorul campioanei Angliei, Leicester City, şi-a avariat bolidul Lamborghini în valoare de 190.000 de lire sterline (peste 200.000 euro), în urma unui accident produs pe o autostradă din centrul Angliei.

Schlupp (25 ani) a intrat în derapaj în timp ce conducea pe autostrada M1, pe o ploaie torenţială, maşina sa lovindu-se apoi pe un copac de pe marginea şoselei.

Din fericire, fotbalistul a scăpat nevătămat în urma accidentului, însă bolidul său de culoare neagră a suferit daune destul de serioase.

Conform presei britanice, jucătorul lui Leicester City le-ar fi spus poliţiştilor sosiţi la locul accidentului: "Nu vă faceţi griji, mai am alte trei maşini dintre care să-mi aleg".

Cotidianul The Sun precizează că Jeff Schlupp mai deţine un Range Rover Sport, în valoare de 60.000 de lire sterline, un BMW i8 care l-a costat 105.000 de lire şi un Mercedes sport, pe care l-a achiziţionat anul trecut.