• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Celebra expresie "viaţa bate filmul" se potriveşte şi în cazul de faţă. Internaționalul englez al celor de la West Ham United, fosta adversară a Astrei Giurgiu din Europa League, a fost victima unei tentative de jaf armat. Presa britanică a relatat că incidentul a avut loc miercuri seară, după ce fotbalistul se îndrepta spre casă.

După antrenamentul de miercuri seară, Andy Carroll, în vârstă de 27 de ani, se îndrepta spre casă la volanul mașinii sale, iar în timp ce traversa zona Essex, doi motocicliști au pornit pe urmele sale. Cei doi, înarmați se pare, l-au somat pe fotbalist să oprească autovehiculul, dar acesta a preferat să accelereze, pentru a scăpa de urmăritori. Cum în capul fotbalistului se petreceau fel și fel de scenarii, Andy a decis să se întoarcă la baza de pregătire a clubului la care joacă, iar din pricina panicii, în drumul său, a acroșat cu mașina sa alte autovehicule. Potrivit presei, odată ajuns la baza de pregătire, Carroll a scăpat de urmăritori. Tot miercuri seară, Andy Carroll s-a deplasat la o secție de poliție unde a sesizat incidentul.

I-au incendiat mașina în 2010

Nu este primul incident prin care fotbalistul trece. În 2010, pe când evolua la Newcastle, masina sa, un Range Rover-ul placat cu crom, a fost incendiat chiar pe peluza din fața casei, unde era parcat. 

Poliția și pompierii au fost chemați după ce oamenii au văzut mașina cuprinsă de flăcări în parcare. Range Rover-ul lui Carroll avea geamurile sparte și capota ridicată. Ușa de la garaj era acoperită de graffiti. Incidentul venise la câteva zile după ce Carroll a fost arestat pentru că își bătuse fosta prietenă. Atacantul a fost lăsat să iasă pe cauțiune cu condiția ca el să locuiască cu Kevin Nolan, căpitanul echipei la care evolua.

URMĂREȘTE PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR DIGI SPORT