• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Introducerea spray-ului cu spumă în fotbal nu a eliminat total episoadele stupide, precum cel petrecut la Cupa Mondială din 1974, când Zair (actuala RD Congo) debuta în cea mai puternică întrecere internațională, iar un jucător ieșea din zid pentru a degaja mingea la o lovitură liberă a Braziliei, într-un meci arbitrat de românul Nicolae Rainea.

O fază asemănătoare s-a petrecut în Anglia anului 2016, iar protagonist a fost un ex-jucător al lui Arsenal, Gavin Hoyte, acum fundaș la o echipă din a patra ligă britanică (League Two). La scorul de 3-0 pentru Northampton Town, jucătorul lui Barnet a ieșit din zid la o lovitură liberă la care adversarii au simulat o execuție rapidă și le-a îndepărtat mingea. Când arbitrul a fluierat pentru reluarea repunerii balonului în joc și pentru a-l avertiza pentru infracțiune, Hoyte a protestat vehement. Meciul s-a jucat pe 2 ianuarie, în a doua zi din noul an.

În vârstă de 25 de ani, jucătorul născut la Londra - dar a cărui familie vine din Trinidad & Tobago - a crescut la juniorii lui Arsenal (1999-2007) și a debutat în 2008 în echipa mare. A fost împrumutat în mai multe rânduri (la Watford, Brighton & Hove Albion, Lincoln City și AFC Wimbledon), înainte de a fi cedat efinitiv la Dagenham & Redbridge. A mai trecut și pe la Gillingham, înainte să ajungă la Barnet, pentru care joacă din vara lui 2015.

Are, în total, 17 selecții în naționalele U17, U18, U19 și U20 ale Angliei, dar la seniori a ales să joace pentru Trinidad & Tobago, unde a adunat două meciuri.

VIDEO Faza petrecută la meciul Northampton Town - Barnet

VIDEO Faza petrecută la CM 1974, la meciul Brazilia - Zair