• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, luni, de la 14:30

Manchester United a învins-o pe Liverpool, pe Anfield Road (1-0), în cel mai important derby din Anglia. Pe lângă singurul gol marcat de Wayne Rooney, imaginile cu modul în care a sărbătorit Phil Jones reuşita victoriei vor rămâne în sufletul fanilor "Diavolilor".

În momentul în care Rooney a înscris, fundaşul de 23 de ani, care a văzut meciul din tribună, s-a bucurat ca un adevărat ultras, alături de suporterii care au făcut deplasarea la Liverpool.

Jones nu a făcut parte din lotul lui Louis van Gaal din cauza unei probleme la gleznă, dar asta nu l-a împiedicat să sară şi să se îmbrăţişeze cu fanii, pe care i-a caracterizat printr-un mesaj postat pe Twitter: "Suporterii noştri sunt cei mai tari!".

 

După acest rezultat, Manchester United a urcat pe 5 în Premier League şi se află la 7 puncte de liderul Arsenal, care împarte prima poziţie cu revelaţia Leicester, având un punct în faţa lui Manchester City.