• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Tânărul mijlocaș Vlad Dragomir face furori în tricoul lui Arsenal. Sâmbătă, fostul jucător al Timișoarei a marcat un gol spectaculos pentru echipa U18 a londonezilor, în victoria cu 3-0 contra lui Southampton.

Dragomir a înscris cu un șut cu stângul, de la 20 de metri, direct la vinclu, apoi a dat și o pasă de gol.

În acest sezon, Dragomir (17 ani) va juca pentru Arsenal în UEFA Youth League - Liga Campionilor pentru echipele U19 ale echipelor calificate în grupe în competiția seniorilor.

Selecționerul Christoph Daum s-a interesat deja la Arsene Wenger de calitățile și de evoluția lui Vlad Dragomir la Arsenal, în vederea convocării sale pe viitor la prima reprezentativă. 

Dragomir a jucat 3 meciuri la naționala U17, pentru care a purtat și banderola de căpitan. Poate evolua pe posturile de mijlocaș central și mijlocaș stânga. În luna aprilie, a semnat la Arsenal primul contract de profesionist din carieră, la o zi după ce a împlinit 17 ani, după un an petrecut în curtea grupării londoneze.

120.000 de euro (100.000 de lire sterline) a primit ACS Poli Timișoara după tarnsferul lui Vlad Dragomir, suma reprezentând indemnizația de formare.

VIDEO Golurile din Arsenal U18 - Southampton U18 (faza lui Dragomir începe la 1:20)