• TENIS, WTA Miami Open: Sorana CIRSTEA (ROU) - Anastasija SEVASTOVA (LAT), joi 23 martie, ora 23:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2
  • FORMULA 1: Marele Premiu al Australiei Melbourne (cursa e duminică, 26 martie, la ora 08:00, în direct pe Digi Sport 1)

Portarul Victor Valdes a confirmat, miercuri, că se desparte de clubul Manchester United prin intermediul unui mesaj publicat pe Twiter şi Instagram.

Fostul internaţional spaniol a semnat în ianuarie 2015 un contract pe 18 luni cu Manchester United, dar Valdes nu a jucat decât două meciuri în această perioadă, intrând în conflict şi cu antrenorul olandez Louis van Gaal.

"Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin în aceste luni atât de dure pentru mine. Nu voi uita niciodată. Ne vom vedea curând", a scris Valdes pe reţelele de socializare cu titlul "Mulţumiri familiei Manchester United".

Valdes a părăsit în 2014 FC Barcelona, unde a activat 12 ani. El a respins oferte din Turcia şi Mexic, iar pentru finalul acestui sezon, când îi expiră contractul, va juca sub formă de împrumut la Standard Liege.