• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Antrenorul lui Manchester United, Louis van Gaal, a recunoscut că s-a plictisit foarte tare chiar şi el atunci când a urmărit unele dintre meciurile echipei sale din acest sezon, unul în care gruparea de pe Old Trafford nu pare să-şi găsească ritmul sub conducerea olandezului.

Jocul modest făcut de United în unele partide a început să-i îndepărteze pe fani, care i-au fluierat pe elevii lui Van Gaal la pauza meciului câştigat la limită în faţa lui Sheffield United (1-0), sâmbătă, în turul al treilea al Cupei Angliei.

Zeci de suporteri au părăsit stadionul în repriza secundă, iar fostul mijlocaş Paul Scholes a declarat că jucătorii şi antrenorul aveau un aer "plictisit" în timpul meciului.

"Sunt meciuri în care mă bucur foarte mult, aşa cum s-a întâmplat cu Chelsea, chiar dacă rezultatul a fost 0-0 şi puteam chiar să pierdem. Există însă şi meciuri care mă plictisesc și pe mine și sunt furios pentru că nu reuşim să dezorganizăm apărarea adversă, însă acesta este fotbalul" a declarat tehnicianul olandez în cursul unei conferinţe de presă.

Manchester United ocupă locul 5 în Premier League şi a reuşit să câştige ultimele sale două partide, după o serie de opt meciuri fără victorie. Echipa a fost criticată pentru maniera plictisitoare în care evoluează de cele mai multe ori, în contrast cu tradiţionalul său stil ofensiv din perioada legendarului manager Alex Ferguson.

O parte a presei britanice susţine că zilele lui Van Gaal la Manchester United sunt numărate, iar principalul favorit la succesiunea sa este portughezul Jose Mourinho, demis luna trecută de Chelsea.

AGERPRES