• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Liverpool trebuie să lupte la baionetă cu Chelsea pentru cel mai dorit fotbalist al lui Southampton în această vară, Virgil van Dijk. Londonezii sunt pregătiți să înainteze o ofertă mult mai mare decât cea prezentată de ”cormorani”, care sunt dispuși să ofere doar 30 de milioane de euro.

Chelsea se pregătește să facă o ofertă concretă pentru olandezul Virgil van Dijk. Antonio Conte, care l-a luat recent pentru 35 de milioane de euro pe Antonio Rudiger de la AS Roma, este pregătit să ofere celor de la Southampton suma de 50 de milioane de lire sterline (56 de milioane de euro) în schimbul fundașului olandez. Jucătorul ”sfinților” a fost în atenția managerului italian și în iarnă, iar acum Conte este convins că londonezii trebuie să înainteze o ofertă fermă. Tot în iarnă au încercat să-l transfere și "cormoranii", însă au renunţat la idee după ce Southampton a depus o plângere împotriva lor pentru contactarea ilegală a jucătorului. În tot acest timp, Virgil van Dijk face totul pentru a-şi forţa plecarea. Apărătorul în vârstă de 26 de ani nu a revenit încă la antrenamentele "sfinţilor" şi a informat conducerea trupei de pe St.Mary's Stadium că îşi doreşte să fie lăsat să plece.

Van Dijk şi-a prelungit chiar anul trecut contractul cu Southampton, iar actuala înţelegere expiră în 2022. Fundaşul olandez se află la actuala sa echipă din 2015, atunci când a fost achiziţionat de la Celtic pentru 15 milioane de euro. În ultimul sezon din Premier League, van Dijk a jucat 21 de meciuri şi a marcat un gol pentru Southampton.