• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Victor Lindelof, fundașul suedez cumpărat cu 40 de milioane de euro în vară de la Benfica, a greșit la ambele goluri pe care United le-a încasat pe terenul nou-promovatei Huddersfield. Fotbalistul a fost considerat țapul ispășitor și la doar o zi de la meciul pierdut în Premier League, logodnica acestuia, Maja Nilsson, l-a taxat și ea.

Internaționalul suedezul Victor Lindelof a fost considerat țapul ispășitor pentru mulți dintre fanii lui Manchester United după înfrângerea nou-promovatei Huddersfield. ”Diavolii” au pierdut cu 1-2 pe John Smith's Stadium, încasând două goluri în cinci minute, ambele venite după accidentarea lui Phil Jones și înlocuirea sau cu Victor Lindelof. Proaspăt intrat pe teren, la primul gol, suedezul a fost driblat înainte ca Aaron Mooy să tragă la poartă. ”Când un fotbalist spune și simte că atitudinea și dorința de victorie au fost slabe, cred că tot lotul ar trebui să mearga la conferința de presă și să explice ce s-a întâmplat pentru că eu nu pot. În prima repriză așteptam greșeala.

Au greșit Mata și Victor, dar putea fi oricine altcineva pentru că atitudinea a fost greșită. Ei ne-au învins prin atitudine. Atunci când pierd meciuri îmi place s-o fac pentru că adversarul este mai bun. Dar când pierzi din cauza atitudinii este urât”, a acuzat managerul Jose Mourinho.

Suedezul a fost incriminat și pentru al doilea gol primit. Lindelof nu a putut respinge un balon și scăpându-l din marcaj pe Depoitre din marcaj, i-a permis acestuia să dubleze avantajul gazdelor. După meciul pierdut pe terenul lui Huddersfield, unii dintre fanii lui Manchester United au atacat-o pe prietena lui Victor Lindelof, Maja Nilsson, prin intermediul rețelelor de socializare. Unele dintre atacurile online au fost deosebit de dure, deoarece mulți au cerut cuplului suedez să părăsească orașul Manchester.

Duminică seara, totuși, Maja Nilsson și-a atacat și ea partenerul. Logodnica jucătorului a postat o imagine pe social media, arătând cum fundașul a greșit dimensiunile saltelei pentru patul din dormitor. Tweet-ul postat de Maja Nilsson: ”Responsabilitatea lui Victor a fost să cumpere noua saltea din dormitor. Astăzi a fost făcută livrarea”. ”Bietul băiat nu poate face nimic bun”, l-au taxat fanii.