• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Belgianul Vincent Kompany, căpitanul echipei engleze de fotbal Manchester City, va fi indisponibil o perioadă mai largă decât se anticipa şi va reveni spre partea finală a sezonului, a anunţat antrenorul său Manuel Pellegrini.

Din cauza accidentărilor, fundaşul belgian de 29 ani a bifat doar 9 meciuri în acest sezon, ultima sa apariţie fiind consemnată pe 26 decembrie, când a jucat în meciul cu Sunderland (4-1) din Premier League. El a suferit o recidivă la gamba care l-a chinuit în ultimele sezoane şi revenirea lui nu poate fi anticipată cu exactitate.

''În acest moment este dificil să aduc noutăţi în acest caz. Vincent a încercat diferite lucruri pentru a înţelege şi a găsi motivele pentru care a avut atâtea accidentări. Nu va juca prea curând, dar poate în ultima parte a sezonului va fi apt de joc'', a declarat Pellegrini.

Cu Kompany în apărare, City a primit un singur gol, iar în cele 11 meciuri în care a lipsit echipa a primit gol în fiecare joc cu excepţia unuia singur.

City ocupă locul 3 în Premier League, la 3 puncte de liderul Arsenal.