• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Burnley a renunţat pentru moment la pista "Andone", după ce oficialii lui Deportivo La Coruna au refuzat oferta primită pentru român. Echipa care a învins-o pe Chelsea în prima etapă din Premier League s-a reorientat repede: e aproape să îl aducă pe Shane Long, de la Southampton.

Burnley a oferit 13 milioane de euro (11,8 milioane lire sterline) pe atacantul Florin Andone, dar spaniolii au anunţat că nu se va despărţi de internaţionalul român decât dacă i se va plăti clauza de reziliere, evaluată de presa iberică la 25-30 de milioane de euro.

În aceste condiţii, englezii s-au reorientat repede, renunţând pentru moment la achiziţionarea vârfului român. Presa engleză anunţă astăzi că formaţia lui Sean Dyche e aproape să îl transfere pe Shane Long, de la Southampton.

Pellegrino, tehnicianul echipei lui Gardoş, nu se mai bazează în acest sezon pe irlandezul de 30 de ani. În condiţiile în care evoluează cu un singur vârf, argentinianul are deja doi atacanţi de valoare în lot: Gabbiadini şi Charlie Austin. Drept urmare, Long poate părăsi pe un preţ rezonabil echipa "sfinţilor".

În ceea ce îl priveşte pe internaționalul român, acesta acuză în aceste zile probleme la inghinali și nu s-a antrenat luni, iar în ultimele două zile a făcut antrenamente separat de ceilalți colegi. Pepe Mel speră să îl recupereze în timp util pentru debutul campionatului: Deportivo va debuta în noul sezon de La Liga contra celor de la Real Madrid. Meciul va fi în direct pe Digi Sport 2, duminică, 20 august, de la ora 23:15.