• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Jose Mourinho s-a declarat încă o dată mulțumit pentru modul în care Manchester United s-a mișcat în această vară pe piața transferurilor. Acesta este fericit că a reușit să-i aducă pe Old Trafford pe jucătorii doriți înainte ca prețurile să explodeze după plecarea lui Neymar de la Barcelona la PSG.

Cred că noi am fost foarte inteligenți. Ne-am gândit că s-ar putea întâmpla ceva care ar putea schimba piața pentru totdeauna. În mod normal, ultima parte a perioadei de transferuri este mai puțin scumpă, dar, în acest sezon, după Neymar, totul s-a schimbat și s-a schimbat în cel mai rău mod în ceea ce privește prețurile”, a declarat Jose Mourinho pentru The Times.

Managerul portughez e de părere că United i-a transferat în schimbul unor sume foarte bune pe Romelul Lukaku (85 de milioane de euro de la Everton) și Nemanja Matic (45 de milioane de euro), în această vară.

Cred că Lukaku ar fi costat 150 de milioane de lire sterline pe 31 august. Matic ar fi valorat 60 sau 70 de milioane.

Lukaku și Matic ne-ar fi costat acum 200 de milioane de lire în total. Dar, pentru că i-am adus în prima parte a verii, am cheltuit mult mai puțin. Cred că am făcut o treabă bună din punct de vedere financiar și din punct de vedere al pregătirii, pentru că i-am adus înainte de începerea sezonului. Nu este neapărat crucial, dar e important”, a mai spus Mourinho.

Lusitanul este convins că, dacă Neymar nu ar fi plecat, Barcelona ar fi reușit să-l ia și pe Coutinho pentru ”doar” 110 milioane de euro.

Neymar a schimbat totul. Dacă cel mai mare transfer din istorie ar fi fost Pogba, cred că Philippe Coutinho ar fi fost acum la Barcelona pentru 101 milioane de lire”, a mai precizat ”The Special One”.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT