• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Jose Mourinho a avut parte de o surpriză neplăcută din partea unuia dintre elevii săi de la Manchester United. Henrikh Mkhitaryan l-a ignorat la votul pentru antrenorul anului, în cadrul Best FIFA Awards.

A devenit un obicei ca majoritatea fotbaliştilor să voteze în astfel de ocazii cu tehnicianul de la naţionala ţării sale sau cu antrenorul care îl pregăteşte la echipa de club. Nu a fost şi cazul mijlocaşului armean.

Mkhitaryan l-a pus pe primul loc la categoria antrenorul anului pe Zinedine Zidane (Real Madrid), cel care a şi plecat acasă cu trofeul, iar podiumul a fost completat de Max Allegri (Juventus) şi Leonardo Jardim (AS Monaco).

Decizia fostului adversar al României este cu atât mai surprinzătoare cu cât, la primul sezon pe banca lui Manchester United, portughezul a cucerit trofeul Europa League, Supercupa Angliei şi Cupa Ligii.

În schimb, portughezul nu a fost uitat de fostul său elev de la Chelsea, Eden Hazard, care l-a plasat pe locul 3, după Antonio Conte şi Zidane.

De asemenea, Cristiano Ronaldo l-a văzut pe conaţionalul său pe poziţia a doua, după Zidane, dar înaintea lui Leonardo Jardim. Tot pe locul 2 s-a aflat Mourinho şi în opţiunile lui Branislav Ivanovic, jucător pe care l-a pregătit la Chelsea.