• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Manchester United s-a calificat cu mari emoţii în turul 4 al Cupei Angliei. Echipa lui Louis Van Gaal s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în faţa lui Sheffield United, gruparea din liga a treia, unicul gol al partidei fiind marcat de Wayne Rooney.

Atacantul "diavolilor" a transformat un penalty obţinut de Memphis Depay, în ultimul minut al întâlnirii de pe Old Trafford.

A fost o altă prestaţie pe alocuri lamentabilă a lui United, care a încheiat meciul cu doar două şuturi pe poartă. La final, managerul gazdelor a insistat că evoluţia slabă a elevilor săi a fost cauzată de jocul solid al adversarilor.

"Trebuie să vă uitaţi şi cum a jucat adversarul. Toată lumea trebuie să-i aplaude pe cei de la Sheffield United. Au fost foarte organizaţi, dar e mult mai dificil să ataci decât să te aperi.

Un alt meci fără gol primit e un lucru foarte bun pentru noi. Sunt, însă, dezamăgit că nu avem mai multe ocazii. E un lucru pe care trebuie să-l îmbunătăţim", a declarat Van Gaal.

United a rămas astfel cu un singur eşec în ultimele 37 de dueluri cu adversari din ligile inferioare în Cupa Angliei. Acesta s-a înregistrat în 2010, cu Leeds United.