• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Thomas Lemar, în vârstă de 21 de ani, a fost obiectul unei oferte de 92 milioane de lire sterline (100 de milioane de euro), înaintată de Arsenal. Propunerea a venit la o zi după ce Manchester City a oferit 60 de milioane de lire (65,2 milioane de euro) pentru Alexis Sanchez. ”Tunarii” s-au lovit însă de refuzul fotbalistului în vârstă de 21 de ani și spun că vor reveni cu o nouă proprunere.

Decizia mijlocașului francez Thomas Lemar de a rămâne la Monaco a însemnat că mutarea lui Alexis Sanchez la Manchester City să nu se materializeze. Wenger nu și-a pierdut încrederea cu privire la transferul lui Thomas Lemar și dezvăluie că va reveni cu o ofertă pentru fotbalistul lui AS Monaco în timpul următoarei perioade de mercato.

”Da, am oferit 100 de milioane de euro pentru Lemar, dar jucătorul a dorit să rămână la AS Monaco”, a declarat Wenger. ”Cu siguranță, vom face o nouă ofertă pentru el în următoarea perioadă de transferuri”, a mai spus managerul francez.

Kylian Mbappe, care a fost coechipierul lui Lemar la AS Monaco, înainte de a ajunge la PSG într-o mutare de 180 de milioane de euro, a fost de asemenea o țintă pentru Wenger la începutul acestei veri. ”Mbappe ar putea fi următorul Pele”, a spus el. ”Nu există limită pe care el să nu o depășească. Și eu l-am vrut pe Mbappe, dar 180 de milioane de euro sunt prea mult pentru noi”, a încheiat Wenger.