• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Favoritele au învins pe linie în etapa a zecea din Premier League, deschisă cu succesul lui Manchester United contra lui Tottenham, scor 1-0.

Liderul Manchester City şi-a păstrat avansul de cinci puncte faţă de rivala City după victoria cu 3-2 contra lui West Bromwich. Sane a deschis scorul şi are şase goluri şi patru assist-uri în ultimele şapte meciuri din Premier League.

Arsenal a învins-o cu 2-1 pe Swansea în meciul cu numărul 800 în Premier League pentru Arsene Wenger. Doar Sir Alex Ferguson (810) are mai multe partide ca manager în prima ligă din Anglia.

Aaron Ramsey a înscris al 50-lea gol în toate competiţiile pentru "tunari", al 11-lea jucător care reuşeşte asta cu Arsene Wenger pe bancă.

Liverpool a surclasat-o pe Huddersfield, scor 3-0, într-un meci în care Daniel Sturridge a marcat al 100-lea gol la o echipă de club, iar Salah a ratat un penalty la 0-0 ("cormoranii" au 34 de penalty-uri ratate, cele mai multe din Anglia, la fel ca Arsenal).

Chelsea a câştigat pe terenul lui Bournemouth, 1-0, graţie celei de-a treia reuşite din ultimele trei meciuri pentru Eden Hazard.

REZULTATELE ETAPEI A 10-A

CLASAMENTUL DIN PREMIER LEAGUE