• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Scandalul generat de dezvăluirile Agenţiei Mondiale Antidoping referitoare la dopajul din atletism, în special, dar şi din alte sporturi, a stârnit diverse reacţii în lumea sportului.

Unul dintre cei care au luat poziţie pe această temă a fost antrenorul lui Arsenal, francezul Arsene Wenger, care a afirmat că "nu a văzut niciodată" vreun jucător de-al său apelând la substanţe interzise.

"În 30 de ani de carieră, nu am văzut niciodată nici măcar un singur jucător de-al meu injectându-şi vreun produs care i-ar fi putut îmbunătăţi performanţele. Este o chestiune de mândrie. În schimb, am jucat deja împotriva multor echipe care nu se aflau în această stare de spirit", a declarat Wenger, citat de cotidianul Le Figaro.

Tehnicianul francez, unul dintre susţinătorii controlului mai strict al medicamentelor utilizate în fotbal, s-a declarat neliniştit de această cursă nestăpânită după performanţe, indiferent de metodele utilizate.

"Astăzi, noi îl glorificăm pe cel care aleargă în 10,1 secunde, dar nu şi pe cel care realizează un timp de 10,2 secunde. Ori, ambii concurenţi aleargă foarte rapid. Acest lucru este foarte periculos, deoarece noi îl glorificăm pe cel care câştigă, fără să ţinem cont de mijloacele utilizate", a mai spus antrenorul lui Arsenal.

Agerpres