• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE Conflictul dintre Guardiola şi Yaya Toure are şanse mari să fie dat uitării, după ce ivorianul şi-a cerut scuze. Într-o conferinţă de presă, Pep a admis că a discutat astăzi cu jucătorul de culoare, iar lucrurile par să se îndrepte spre o relaţie normală.

"Am vorbit cu Yaya astăzi, dar bineînţeles că a fost o discuţie privată (n.r.şi nu poate detalia). E o veste bună pentru Manchester City", a spus tehnicianul spaniol. 

Yaya Toure a prezentat scuze clubului Manchester City pentru "neînţelegerile" generate de declaraţiile impresarului său, în urma cărora antrenorul Pep Guardiola a decis să-l scoată din echipă pe fotbalistul ivorian.

"Vreau să prezint scuze, în numele meu şi al agentului meu, faţă de staff-ul tehnic. Afirmaţiile agentului meu nu reprezintă ceea ce simt faţă de acest club. Am fost foarte mândru să scriu istoria acestei echipe", a precizat, între altele, mijlocaşul african.

Toure, desemnat de patru ori "Fotbalistul anului" în Africa, a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Manchester City după transferul său de la FC Barcelona, în 2010, dar în acest sezon a evoluat o singură dată, în meciul pe care gruparea engleză l-a câştigat cu 5-0 în deplasare în faţa formaţiei Steaua Bucureşti, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Guardiola a refuzat să-l mai utilizeze de atunci pe jucătorul în vârstă de 33 ani, până când nu va primi scuze din partea impresarului acestuia, Dimitri Seluk, care a criticat decizia antrenorului spaniol de a-l lăsa pe Toure în afara lotului pentru Liga Campionilor, considerând că ivorianul a fost "umilit".